Peren kívüli megegyezéssel zárult Johnny Depp és Amber Heard bírósági háborújának utolsó felvonása

2022. december 19. – 16:09

Másolás

Vágólapra másolva

Az év egyik legbizarrabb bulvárszenzációja volt az egykori hollywoodi álompár, Johnny Depp és Amber Heard pere, amiben a két volt házastárs egészen szürreális dolgokkal vádolta egymást, 50 és 100 millió dollárokat követeltek a másiktól, és a bíróságon olyan dolgokat teregettek ki a magánéletükről, amikről talán jobb lett volna, ha a nagyközönség sosem szerez tudomást.

A pert óriási médiafigyelem övezte, és a bíróság végül mindkettejüket elmeszelte, de a fontosabb vádpontokban Depp nyert, és ő jogosult a magasabb kártérítési összegre is. Bár a tárgyalás már nyáron véget ért, további kisebb bírósági ügyek zajlottak még a pár két tagja között – egészen mostanáig. A jogi háborúban álló két ügyvédcsapat ugyanis most peren kívüli megegyezéssel zárta le az ügy legtovább húzódó, becsületsértési-rágalmazási szálát, ami nagyjából arról szólt, hogy ki mennyire tette tönkre a másik karrierjét, és mennyi kárt okozott neki azzal, amiket a fejéhez vágott a sajtóban.

Az egyezség értelmében Heard (illetve a biztosítója) egymillió dollárt fizet Deppnek, viszont a színésznő nem vallja magát bűnösnek, és a továbbiakban azt mond az egész üggyel kapcsolatban, amit csak akar. A hat éve húzódó, párkapcsolati erőszak vádjával induló, aztán extrém kaotikussá váló ügy így végül egyértelműen Depp győzelmével zárult, bár a gyakorlatban olyan nagyon jól egyikük sem jött ki a dologból. Minimum kérdéses, hogy valaha visszatérnek-e a sztárság olyan csúcsaira, ahol voltak, sőt, a kérdés inkább az, hogy lesz-e még bármelyiküknek értelmezhető színészi karrierje.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!