Hárman meghaltak, amikor egy férfi lövöldözni kezdett egy lakógyűlésen Rómában

2022. december 11. – 12:29

Másolás

Vágólapra másolva

Három nő meghalt, négy ember pedig súlyosan megsérült, amikor egy római társasház lakógyűlésén egy férfi lövöldözni kezdett – írja Reuters az olasz médiában megjelent információk alapján.

Az ANSA.it cikke azt írja, az 57 éves fegyveres férfit elfogták, és egyelőre nem tisztázott, hogy miért kezdett el lövöldözni. A lövöldözés Róma Fidene negyedének egyik bárjában történt vasárnap, a környéket a hatóságok lezárták.

Frissítés: ANSA.it új értesülései szerint a férfi már korábban is fenyegette a társasház vezetőit. Lövöldözés közben a férfi fegyverre elromlott, így többeknek is sikerült elmenekülnie a bárból. Egy szemtanú arról számolt be, hogy mielőtt elővette volna a fegyvert, a férfi azt kiabálta, hogy mindenkit megöl.

A négy sebesült közül egy 65 éves férfit sokkos állapotban szállítottak kórházba, egy 67 éves férfi az arcán sérült meg, egy 80 éves nő a mellkasán, egy 50 éves nő pedig súlyos koponyasérülést szenvedett, őt már megműtötték, vasárnap délutáni információk szerint altatásban tartják.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!