Titkos esküvő volt a Fehér Házban

2022. november 19. – 19:48

Másolás

Vágólapra másolva

Esküvőt tartottak a Fehér Házban: az elnök legidősebb unokája, Naomi Biden és vőlegénye, Peter Neal házasodott össze. A szertartást az elnöki rezidencia kertjében tartották, szűk körben, a sajtó kizárásával, csak néhány távoli fotót adtak ki róla a hírügynökségek. A szervezés is titokban zajlott, nem is szivárgott ki sok részlet az eseményről, még a meghívottak listája sem. Az esemény egyébként egy nappal Joe Biden 80. születésnapja előtt volt.

Fotó: Brendan Smialowski / AFP or licensors
Fotó: Brendan Smialowski / AFP or licensors

A pár mindkét tagja jogász, Peter Neal még gyakornok is volt a Fehér Házban még Barack Obama elnöksége alatt, amikor Joe Biden alelnök volt. De nem itt ismerkedtek össze, egy közös barátjuk hozta össze őket 2018-ban. Ma az elnöki családdal élnek a Fehér Házban, szóval nem kellett messzire menniük az esküvőre. Nem is tűnik úgy, hogy nagyon formálisra vették volna az esküvőt, az Instagramra kiposztolt egyetlen fotójukon se öltöny, se hófehér menyasszonyi ruha, sőt, Neal konkrétan sportcipőben van.

Naomi Biden Hunter Biden lánya – ő az, akit a republikánusok évek óta támadnak az állítólagos ukrajnai sötét ügyletei, illetve az elveszett laptopjáról származó szintén állítólagos kompromittáló felvételek miatt. Naomi nagyon közel áll az elnökhöz, aki többször nyilatkozta azt, hogy ő beszélte rá, hogy induljon el a 2020-as elnökválasztáson.

A Fehér Házban elég ritkán tartanak esküvőket, eddig összesen 18 ilyen alkalom volt. Legutóbb Barack Obama fotósa, Pete Souza tarthatta itt az esküvőjét 2013-ban.

Érdekesség, hogy a volt elnök, Donald Trump lánya, Tiffany is éppen néhány nappal ezelőtt tartotta az esküvőjét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!