Négy egyetemista holttestét találták meg az Idahói Egyetem közelében

2022. november 14. – 10:00

Másolás

Vágólapra másolva

Emberölés miatt indított nyomozást az amerikai rendőrség, miután vasárnap négy embert holtan találtak az Idahói Egyetem moscow-i kampuszához közeli otthonukban – írja a CNN.

A helyi rendőrkapitányság közleménye szerint a rendőrök vasárnap először egy eszméletlen személyről kaptak bejelentést, majd mikor kivonultak, fedezték fel a négy halálos áldozatot. Az egyetem vezetője, Scott Green megerősítette, hogy mind a négy személy az iskola diákja volt.

Scott Green azt is elmondta, hogy négy olyan hallgatóról van szó, akik az egyetemen kívül éltek, tehát nem az egyik kampuszon. „A diákok vélhetően gyilkosság áldozatai lettek” – tette hozzá. Az Idahói Egyetem helyi idő szerint vasárnap délután egy Twitter-üzenetben arra kérte diákjait, hogy menjenek biztonságos helyre. Később azonban a rendőrség közölte, hogy semmilyen veszély nem fenyegeti a diákok biztonságát.

Az áldozatok emlékére az egyetemen a hétfői órák elmaradnak, csak kedden folytatódik az oktatás. A rendőrség nem hozta nyilvánosságra az áldozatok kilétét és a haláluk okát sem. Azt kérik, hogy aki további információval rendelkezik, lépjen kapcsolatba a moscow-i rendőrséggel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!