Ollóval a nyakában találtak rá egy francia katonára Bukarest egyik szállodájában

2022. november 6. – 22:58

Másolás

Vágólapra másolva

Holtan találták a francia fegyveres erők egyik katonáját vasárnap a bukaresti Pullman Hotel szobájában – írja a G4Media.ro. A lap azt írja, hogy a 41 éves francia katonának egy olló volt a nyakába szúrva, feltehetően öngyilkos lett.

A katonát legutóbb pénteken látták élve, vasárnap egy szobalány talált rá a holttestére a szállodában. Ezután a holttestét az Igazságügyi Orvostani Intézetbe szállították. A helyszíni nyomozást a Fővárosi Rendőr-főkapitányság emberölési szolgálata végzi katonai ügyész felügyelete mellett.

A rendőrök nem találtak erőszakra utaló jelet, a bejárati ajtókon sem látszódott behatolás nyoma. Ezek alapján feltételezik, hogy öngyilkosság történt, azonban búcsúlevelet sem találtak.

A katona a többi társával együtt november 3-án szállt meg a szállodában, és jövő év január 3-ig maradt volna.

A romániai bázison a kollektív védelmi harccsoporton belül összesen 1148 NATO-katona állomásozik, köztük franciák, belgák, lengyelek és amerikaiak. Az AFP azt írja: a francia kormány a múlt hónapban azt mondta, novemberben megduplázza a francia katonák számát, ezzel megerősítve a NATO keleti szárnyának védelmét.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!