Fegyveres rablás miatt riasztotta a New Orleans-i rendőrséget egy fiatal lány, az anyja vette fel a telefont

2022. november 2. – 15:07

Másolás

Vágólapra másolva

Egy fegyveres nő sétált be október 17-én egy New Orleans-i McDonald'sba, a dolgozókat a jégszekrénybe terelte, és rájuk zárta az ajtót. Innen hívta a segélyhívó számát az étterem 16 éves dolgozója, Tenia Hill. A vonal másik végén egy ismerős hang szólt bele a telefonba: Tenia édesanyja, Teri Clark – írja a CNN.

A New Orleans-i segélyhívó központban dolgozó édesanya kis híján sokkot kapott, amikor a 911-es hívásra válaszolva rájött, hogy a 16 éves lánya az, aki segítségért könyörög. Clark később azt nyilatkozta, próbálta megőrizni a hidegvérét, de végig folyt le a könnye az arcán.

„Én vagyok az, Tenia... a Claiborne-on... anya, segíts!” – mondta a fiatal lány, amikor felismerte, hogy az édesanyjával beszél. A lány elmondta, hogy egy nő bezárta őt és az étterem több dolgozóját a jégszekrénybe. „Anya, siessetek, fegyvere van!” – mondta.

Clark később azt nyilatkozta, az törte össze igazán, amikor hallotta, hogy a lánya a fagyasztóban van. „Folyamatosan könnyeztem, de próbáltam végezni a munkámat” – mesélte. Clarknak végül sikerült megnyugtatnia a lányát, miközben a rendőröket az étteremhez irányította. A nőt később a kommunikációs körzet ügyvezető igazgatója is méltatta, amiért meg tudta őrizni a higgadtságát. „Teri Clark ragyogó példája annak, amit a 911-es hőseink New Orleansban és az egész országban nap mint nap tesznek. Minden egyes hívásra szenvedéllyel, céltudatosan és professzionálisan válaszolunk, még akkor is, ha a saját családunkról van szó” – mondta a CNN-nek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!