Óvoda mellett maszturbált a magát gyerekvédőnek tartó republikánus politikus

2022. október 20. – 11:31

Másolás

Vágólapra másolva

Egy republikánus miniszterjelöltet letartóztatott a rendőrség, mert egy óvoda mellett maszturbált egy autóban. Randy Kaufman azzal védekezett, hogy sokat stresszel, és nem látta, hogy a közelben óvoda is van.

Forrás: Randy Kaufman / Facebook
Forrás: Randy Kaufman / Facebook

Kaufman a Maricopa megyei közösségi főiskolai körzet irányító testületébe pályázik, és állítólag a megyei közösségi főiskola rendőrsége közelében sikerült maszturbálnia. A rendőrségi jelentés szerint elfogása után azt mondta: ezt jól elszúrtam. A jelentés szerint a rendőrség egyik tisztje megközelítette Kaufman parkoló járművét, és meglátta a férfit lehúzott nadrággal.

A politikus állítólag egy telefonra szegezte a tekintetét maszturbálás közben. Az autóban láthatta egy közelben járó bicikli és az óvoda udvarán játszó gyerekek is.

Kaufman ugyan felfüggesztette a kampányát, de a nevét a jelöltek sorából már nem lehet kivenni, és néhány ember előre is szavazott, még az incidens előtt. Külön érdekes fejlemény, hogy a politikus nemrég azzal kampányolt, hogy meg akarja védeni a gyerekeket a progresszív baloldaltól.

(The Huffington Post)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!
Partnereinktől