Elítélték a michigani kannibált, aki három éve megölt és megcsonkított egy meleg társkeresőn keresztül megismert férfit

2022. október 20. – 14:44

Másolás

Vágólapra másolva

Első fokon elítélték az 53 éves michigani Mark Latunskit, aki korábban beismerte, hogy 2019-ben megölte a 25 éves Kevin Bacont, megette a testének egyes részeit, majd a megcsonkított, meztelen holttestet fejjel lefelé felakasztotta az otthona mennyezetére, írja a SkyNews.

Bacont utoljára 2019 decemberében, karácsony este látták utoljára, amikor azt mondta egy lakótársának, hogy elmegy, hogy találkozzon egy férfival, akivel a Grindr-en (az LMBTQ+ közösség társkereső oldala) ismerkedett meg. A fiatal férfi családja karácsony másnapján jelentette az eltűnését.

Az ügyészség szerint a gyilkosság előre megfontolt volt, amit Latunski gondosan kitervelt. A férfi a rendőrségnek korábban azt is beismerte, arra készült, hogy szárított húst készítsen Bacon izmaiból. Miután megölte, Latunski levágta a férfi nemi szervének egy részét, és megette.

Ügyvédje a tárgyaláson azzal érvelt, Latunski nem tervezte el előre Bacon megölését, nem volt tisztában tettének súlyosságával, és nem mérte fel a következményeket se. Az ügyvéd szerint ezt támasztotta alá az is, hogy Latunski ellenállás nélkül beengedte a rendőröket a házába, ahol az áldozat holtteste a bokájánál fogva lógott a pincében.

Az elsőfokú gyilkosságért életfogytiglani börtönbüntetés jár.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!