Sikoly-maszkban üvöltöttek bele amerikai bölcsődei dolgozók a rettegő gyerekek arcába

2022. október 10. – 11:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Négy bölcsődei dolgozót azonnal menesztettek a hamiltoni Lil'blessing Child Care & Learning Centerből, miután egy kolléganőjük közzétett egy videót arról, amint a felügyeletükre bízott bölcsis-ovis korú gyerekeket Sikoly-maszkban rémisztgetik.

A nyugalom megzavarására alkalmas felvételeken látszik, hogy a gyerekek halálra rémülnek az arcukba üvöltő Sikoly-maszkos embertől, aki így gondolta a gyerekek viselkedését szabályozni: üvöltés ugyanis a szerinte rosszul viselkedő gyerekeknek járt.

Az esetről egy kolléganőjük, Jennifer Kayla Newman számolt be a Facebook-oldalán október hatodikán: azt írta, pár héttel korábban néhány ott dolgozó Halloween-maszkot vett, hogy ijesztgessék a gyerekeket. A gyerekek halálra rémültek, ám ő mégsem szólt a tulajdonosnak, mert az volt a tapasztalata, hogy hiába jelez neki bármiféle problémát, sosem keresett rá megoldást. Viszont amikor azt tapasztalta, hogy a kollégái a maszkban újra és újra megfélemlítik a gyerekeket, videóra vette a történteket, és elküldte a felvételeket a szülőknek.

„Nem én vagyok az, aki beleüvölt a gyereket arcába. Nem én állok a gyerekek arcába belesikító nő mellett. Nem én vagyok, aki nevet a videón” – írja Kayla Newsman a posztban, ami alatt többen is megkérdezték, miért nem szólt már rögtön akkor, amikor először tapasztalta a problémát.

Az intézmény tulajdonosa, Sheila Sanders 20 éve tulajdonosa az intézménynek. Ő a Northeast Mississippi Daily Journalnak azt mondta, hogy miután október 5-én értesült a történtekről, azonnal elbocsátotta a dolgozókat. A 24.hu azt írja, hogy Mississippi állam egészségügyi minisztériuma vizsgálatot indított, és a Monroe megyei sheriff hivatala is nyomoz az ügyben.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!