Levetette magát egy felhőkarcolóról az egyik amerikai lakberendezési üzletlánc pénzügyi igazgatója

2022. szeptember 5. – 00:17

frissítve

Levetette magát egy felhőkarcolóról az egyik amerikai lakberendezési üzletlánc pénzügyi igazgatója
A manhatteni Jenga-torony – Fotó: Robert Harding / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Leugrott egy New York-i felhőkarcoló 18. emeletéről és meghalt Gustavo Arnal, a súlyos gazdasági nehézségekkel küzdő lakberendezési áruházlánc, a Bed Bath & Beyond pénzügyi igazgatója, közölte a CNN.

Az 52 éves Arnalt péntek délután fél egy körül találták meg a Tribeca negyedben lévő 57 emeletes luxusfelhőkarcoló, a Jenga-torony előtt. A mentők a helyszínen halottnak nyilvánították.

Egy rendvédelmi forrástól a CNN úgy tudja: Arnal felesége is látta, hogy a férje leugrik az épület 18. emeletén lévő lakásuk erkélyről. Bár búcsúlevelet nem találtak, a rendőrség nem gyanakszik bűncselekményre.

A Bed Bath & Beyond mélységes szomorúságát fejezte ki a sokkoló veszteség miatt. Harriet Edelman, a cég igazgatótanácsának elnöke vasárnap őszinte részvétét fejezte ki az áldozat családjának.

Arnal 2020 májusában csatlakozott a Bed Bath & Beyond Inc. vállalathoz, miután az Avonnál, a Walgreens Bootsnál és a Procter & Gamble-nél komoly karriert futott be. Edelman szerint Arnal döntő szerepet játszott a szervezet irányításában a koronavírus-járvány alatt, a vállalat pénzügyi alapjainak átalakításában és egy erős és tehetséges csapat felépítésében.

A Bed Bath & Beyond komoly gazdasági nehézségekkel küzd, 150 üzlet bezárásával és az alkalmazottak mintegy 20 százalékának elbocsájtásával próbálja elkerülni a csődöt. Arnal alperes volt egy perben amelyben őt és más nagy részvényeseket azzal vádolnak, hogy mesterségesen akarták felhajtani a vállalat részvényeinek árfolyamát. A kereset szerint Arnal és mások félrevezető nyilatkozatokat is tettek a cég stratégiai terveiről, pénzügyi helyzetéről.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!