Eljegyezte a norvég hercegnőt Gwyneth Paltrow önjelölt sámánja

2022. június 7. – 14:50

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Eljegyezte az 50 éves Márta Lujza norvég hercegnőt Durek Verrett, másnéven Sámán Durek, aki több híres színész guruja, önjelölt sámán – írja a France 24. Verrett hírességek sámánjaként vált ismertté. Például az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow színésznő gurujaként is dolgozott.

Márta Lujza maga is érdeklődött az elvont dolgok iránt. Amellett, hogy az alternatív terápiákban hitt, azt állította, hogy angyalokkal kommunikál. A tapasztalatait tanfolyamokon, könyvekben próbálja megosztani a követőivel.

Fotó: Carina Johansen / NTB scanpix / AFP
Fotó: Carina Johansen / NTB scanpix / AFP

A pár kapcsolatát többen bírálták, amiért a hercegnő összemosta az üzleti és a királyi életet, például mikor „A hercegnő és a sámán” című beszédét népszerűsítette.

„Őfelsége, a király és őfelsége, a királynő a legszívélyesebb gratulációjukat küldi, és minden jót kívánnak nekik a jövőben” – írja a Norvég Királyi Ház közleményében.

A norvég hercegnőnek előző házasságából már van három lánya. Ari Behn íróval 2016-ban váltak el, a volt férje 2019 decemberében öngyilkos lett.

Márta Lujza hercegnő korábban lemondott hivatalos címeiről és kötelességeiről, úgy döntött, inkább civil életet fog élni. Az öröklési sorrendben a negyedik helyen áll.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!