A NATO-országok honvédelmi miniszterei gondolkozzanak el azon, milyen lenne Moszkvában ébredni

2022. május 31. – 15:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy magas rangú oroszországi politikus azt javasolja, hogy Ukrajnában rabolják el egy NATO-ország honvédelmi miniszterét, és szállítsák Moszkvába kihallgatásra. Oleg Morozov az orosz Rosszija-1 állami televíziónak adott interjújában azt mondta, hogy az elrabolt minisztert Oroszországba kellene szállítani és kihallgatni arról, hogy a Nyugat milyen „parancsokat” adott Kijevnek.

Oleg Morozov az Egységes Oroszország párt tagja, először 1993-ban választották be az orosz parlamentbe. Szerinte a nyugati fegyverek Ukrajnának történő szállítása közvetlen fenyegetést jelent Oroszországra nézve, és arra kényszerítheti Moszkvát, hogy vizsgálja felül katonai céljait.

A műsorban azt mondta, el tudná képzelni a közeljövőben, hogy ha valamelyik NATO-ország hadügyminisztere Kijevbe megy, hogy tárgyaljon Zelenszkij ukrán elnökkel, elrabolnák, és valahol Moszkvában ébredne fel.

„És aztán tisztáznánk, hogy ki milyen parancsot adott mire, ki miért felelős pontosan” – válaszolta Morozov. Szerinte most új szabályok vannak a világban. Az összes, Kijevben gyülekező hadügyminiszter gondoljon egy kicsit arra, milyen lenne Moszkvában ébredni.”

(Skynews)

Kapcsolódó
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!