Bali kiutasítja a szent hegyén meztelenül táncoló kanadai wellness gurut

2022. április 27. – 10:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az új-zélandi maori kultúra egyik ünnepi táncát, a hakát táncolta el ruha nélkül egy magát színésznek és wellness gurunak valló kanadai férfi Balin, ami miatt a hatóságok úgy döntöttek, kiutasítják őt az országból. Jeffrey Craigen videóra vette, ahogyan meztelenül táncol a szent helynek számító Batur-hegyen, írja a Yahoo News. A videó villámgyorsan elterjedt és nagy felháborodást váltott ki az erősen vallásos balinézek között. A kanadai férfit hétfőn őrizetbe vették és kihallgatták, majd a hatóságok úgy döntöttek, hogy kiutasítják az országból.

Craigen aztán egy másik videóban könnyek között kért bocsánatot, azt állítva, nem tudta, hogy a Batur-hegy szent hely. A meztelen táncos videóját már eltávolította. A kanadai férfi három éve érkezett Balira, hogy a csontritkulás alternatív gyógymódjairól tanuljon. Az Instagramján többször is posztol félmeztelen videókat, ahogyan például itt is:

Craigen most arra vár, hogy felszállhasson egy repülőre, de egyelőre egyetlen légitársaság sem hajlandó elvinni, ugyanis nincs beoltva a koronavírus ellen, számolt be róla az AFP.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!