Elon Muskék titokban akarták tartani, hogy született még egy gyerekük, de aztán a csecsemő pont egy interjú közepén felsírt

2022. március 10. – 17:53

Elon Muskék titokban akarták tartani, hogy született még egy gyerekük, de aztán a csecsemő pont egy interjú közepén felsírt
Grimes és Elon Musk a 2018-as MET-gálán – fotó: Taylor Hill / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Tavaly ősszel Elon Musk és Grimes bejelentették, hogy szakítottak, azóta viszont leginkább valamiféle se veled, se nélküled kapcsolatban vannak, egy friss Vanity Fair-interjúból pedig kiderült, hogy a hivatalos szakítás után gyerekük is született.

Ráadásul az egész teljesen véletlenül derült ki. A lap újságíróját Grimes hívta az otthonába, hogy a készülő lemezéről beszélgessenek. Az interjú egy pontján viszont az emeletről távoli, gyereksírásra emlékeztető hangot hallott az újságíró. Először nem foglalkozott vele, de aztán nem sokkal később erősebb és több sírás hallatszott. Ekkor kérdezett rá az énekesnőnél, hogy van-e még egy gyereke.

„Nem beszélhetek ezekről a dolgokról. Bármi is van a családomban, úgy érzem, hogy a gyerekeknek ki kell belőle maradniuk, X-et [Grimesék első gyereke – a ford.] már ismerik, és E [Elon Musk – a ford.] úgy tekint rá, mint a pártfogoltjára, viszi mindenhova meg ilyenek… X kint van [a nyilvánosságban]. Ilyn a helyzete. De ja, nem tudom. […] Egy kicsit kólikás a kislány. Nem tudom. Nem tudom, mit gondoltam” – mondta Grimes az interjúban miközben zavarában az arcát a tenyerébe temette.

A kislány nevét először nem árulta el, Y néven hivatkozott rá. Grimes viszont később elmondta, hogy a kislány neve egyébként Exa Dark Sideræl Musk.

Aki nagyon közelről figyeli Grimes munkásságát most valószínűleg csodálkozik rajta, hogy mégis hogyan születhetett tavaly decemberben gyereke, amikor ennek semmi szemmel látható nyoma nem volt. A megoldás az, hogy Muskék béranya segítségét vették igénybe.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!