Steven Seagal: Valaki hatalmas összegeket költ rá, hogy kiprovokálja a két ország közötti ellentétet

2022. március 01. – 15:26

Másolás

Vágólapra másolva

Gerard Depardieu után Putyin másik barátja, az egykori akcióhős Steven Seagal is megszólalt az ukrajnai háborúval kapcsolatban. Az orosz invázió közepette a Fox News Digitallal osztotta meg, hogyan látja a konfliktust:

„A legtöbbünknek vannak barátai és családtagjai Oroszországban és Ukrajnában is. Egy családként tekintek mindkét félre. Úgy gondolom, hogy egy külső szervezet hatalmas összegeket költ propagandára, hogy kiprovokálja a két ország közötti ellentétet” – mondta a színész. „Imádkozom, hogy a két ország békés megoldásra jusson, és békében élhetünk, gyarapodhatunk együtt” – zárta gondolatait Seagal.

Fotó: Alexei Druzhinin / Sputnik / Sputnik via AFP
Fotó: Alexei Druzhinin / Sputnik / Sputnik via AFP

A 2016-ban orosz állampolgárságot kapott színész tavaly májusban három párt szövetségének a tagja lett, igazolványt is kapott. Seagal hosszú ideje nagy tisztelője Putyinnak. A 2021. januárban megalakult pártszövetség (Igazságos Oroszország – Patrióták – Az igazságért) Vlagyimir Putyin orosz elnök politikáját támogatja. Oroszország Seagalt bízta meg 2018-ban az orosz-amerikai kapcsolatok rendezésével, amikor a két ország viszonya mélypontra került.

Kapcsolódó
Kövess minket Facebookon is!