Egy titkos, lépcső alatti szobában fogva tartva találtak meg egy két éve eltűnt amerikai kislányt

2022. február 16. – 12:14

Másolás

Vágólapra másolva

Megtaláltak egy 2019-ben eltűntnek nyilvánított New York-i kislányt egy ház lépcsője alatti kis, titkos helyiségben – írja a Crime Online a rendőrség közlése nyomán.

A hatóság tájékoztatása szerint a most hatéves Paislee Shultis eltűnését 2019 júliusában jelentették Cayuga Heightsból, ahol nevelőszülőkkel élt. A nyomozók azt gyanították, hogy az akkor négyéves Paislee-t biológiai szülei vitték el, akik nem kaptak felügyeleti jogot a lányukhoz, de az ügyészség akkor nem emelt vádat ellenük.

New York állam rendőrségéhez nemrég beérkezett egy tipp, hogy valaki a Hudson-völgy térségében rejtegeti Paislee-t. A rendőrök ezután megtalálták a gyereket és biológiai szüleit egy saugerties-i családi házban. Apja, Kirk D. Shultis ajtónyitáskor még tagadta, hogy tudna Paislee hollétéről. A nyomozók átkutatták a lakást, és a lépcső egy furcsának tűnő pontjára világítva egy takarót vettek észre. Néhány lépcsőfok eltávolítása után a rendőrök egy „kicsi, hideg és nedves” helyiségre bukkantak, benne Paislee-vel és biológiai édesanyjával, a 33 éves Kimberly Cooperrel.

A Daily Freeman beszámolója szerint Paislee nem adott ki semmilyen hangot, miközben hétfőn órákon át kutakodtak a lakásban a rendőrök. Coopert és Shultist letartóztatták, és mindkettőjüket megvádolták a felügyeleti jog megsértésével és a gyermek jólétének veszélyeztetésével.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!