Karácsony napján életveszélyesen megsebesített egy magyar nőt az élettársa egy halfiléző késsel Írországban

2022. január 09. – 14:36

Másolás

Vágólapra másolva

Túl van az életveszélyen az az 51 éves magyar nő, akit Írországban, Cork városában többször mellkason szúrt egy 56 éves, szintén magyar származású férfi. Az eset karácsony napján történt a délutáni órákban, amikor a férfi és a nő között szóváltás alakult ki. A nő elhagyta otthonát, ekkor a férfi utána ment, és többször mellkason szúrta egy halfiléző késsel.

A lakásban tartózkodott a nő fia és menye, akik riasztották a mentőket. A nő segítségére egy rokonlátogatáson lévő szabadnapos mentős sietett, aki a mentők kiérkezése előtt stabilizálni tudta a nő állapotát. A férfit az ír nemzeti őrség fogta el, nem messze a tett helyszínétől, miközben feltehetőleg épp végezni próbált magával, ugyanis több szúrást is ejtett magán.

Az előzetes letartóztatásba került férfinél egy fejszét is találtak a kiérkező rendőrök, így súlyos testi sértéssel és támadásra alkalmas fegyver birtoklásával is meggyanúsították.

(Irish Times)

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom