Tizenöt perc eltéréssel jöttek világra az ikrek Kaliforniában, de nem ugyanabban az évben

2022. január 04. – 05:46

Másolás

Vágólapra másolva

A 2021-es év utolsó napjának utolsó perceiben mindössze tizenöt perc eltéréssel született meg egy ikerpár a kaliforniai Salinasban, így egyikük születési éve 2021, a másiké 2022 lett – írja az NBC News.

Alfredo Antonio Trujillo 2021. december 31-én 23 óra 45 perckor jött világra. Testvére Aylin Yolanda Trujillo 2022. január 1-jén 0 órakor érkezett, így ő az első baba, aki idén született a Natividad Medical Centerben, áll a kórház közleményében.

Aylin 2,6 kilogram súllyal, Alfredo 2,7 kilóval született. Az ikreknek már három testvérük van.

Annak az esélye, hogy egy ikerpár két tagja különböző években szülessen, a becslések szerint 1 a 2 millióhoz, olvasható a közleményben. Két évvel ezelőtt egy indianai házaspárnak olyan ikrei születtek, akik különböző évtizedben születtek: az egyik 2019. december 31-én, a másik 2020. január 1-jén érkezett.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass