Patkányfejbe haraphatott egy férfi, miután fagyasztott zöldségekből főzött vacsorát Malaga mellett

2021. december 31. – 17:05

Másolás

Vágólapra másolva

„Láttam, hogy valami egy kicsit sötétebb a többinél, de azt hittem, hogy articsóka” – mondta egy spanyol férfi az El Confidencial című spanyol lapnak, a hírről pedig az Independent is beszámolt. „Amikor beleharaptam, éreztem valami furcsán rágós, kiköptem, először nem tudtam mi az, majd észrevettem két szemet és egy pofaszakállt. Azonnal hányni mentem” – mondta a férfi, aki állítása szerint azóta bejelentést tett az andalúziai regionális önkormányzatnál, miután a Malagához közeli Rincón de la Victoriában él.

Mivel a felesége a Carrefour nevű francia áruházláncnál vásárolta a fagyasztott zöldségeket karácsony napján, a férfi ott is panaszt tett. Amikor nem hittek neki, bizonyítékként letette a patkányfejet az asztalra – írja az El Confidencial.

A Carrefour szóvivője a lapnak azt mondta, hogy a panasz beérkezése után felvették a kapcsolatot a termék gyártójával és ellenőrzik az összes élelmiszerbiztonsági lépést, ami ilyenkor szükséges. „Vizsgálatot indítunk és ennek minden szakaszáról tájékoztatjuk majd az ügyfelet” – mondta az áruházlánc szóvivője.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!