Boris Johnson apa lett, immáron hetedszer

2021. december 9. – 14:07

Másolás

Vágólapra másolva


A brit miniszterelnök Boris Johnson és felesége, Carrie Johnson bejelentették, hogy megszületett második gyermekük, egy kislány. A közlemény szerint mind az anya, mind a kislány jól vannak, írja a Sky News.

Az 57 éves miniszterelnök egészen a közelmúltig nem volt hajlandó elárulni, hogy hány gyermeke van, végül egy szeptemberi interjúban fellebbentette a fátylat a titokról: összesen hat gyermeke van, négy a volt feleségétől, Marina Wheelertől, egy született 2009-ben a Helen Macintyre-rel folytatott viszonyából, eddig egy a mostani feleségétől, a mostanival együtt tehát

a brit miniszterelnök már hétszeres apuka.

A pár első gyermeke, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson 2020. áprilisában született, pár héttel azután, hogy a miniszterelnököt kiengedték a kórházból, ahol az intenzív osztályon kezelték koronavírus-fertőzése miatt. A 33 éves Carrie Johnson júliusban jelentette be, hogy második gyermekükkel várandós, és azt is elárulta, hogy az év elején volt egy vetélése.

Johnsonék titokban házasodtak össze májusban a Westminster-székesegyházban. A ceremónia előkészületei fél évig tartottak, de a tervezést olyan titkolózás övezte, hogy a miniszterelnök és jegyese leendő esküvőjéről még a londoni miniszterelnöki hivatal magas beosztású munkatársai sem tudtak. Az esküvőn a koronavírus-járvány megfékezését célzó korlátozásoknak megfelelően csak 30 meghívott vendég vehetett részt, de Boris Johnson és Carrie Symonds nekik is csak a ceremónia előtt hat nappal küldte ki a meghívókat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!