Koronavírus-fertőzéssel került kórházba, majd nem sokkal később meghalt egy oltásellenes amerikai prédikátor

2021. december 2. – 09:34

Másolás

Vágólapra másolva

Meghalt az oltásellenességéről is ismert Marcus Lamb televíziós prédikátor, a keresztény szellemiségű Daystar Television Network alapítója. Koronavírus-fertőzéssel került kórházba, és bár cukorbetegséggel is küzdött, felesége, Joni Lamb szerint más baja nem volt, írja a CNN.

„Cukorbetegségéről sohasem beszélt, mert azt kordában tudta tartani. Nagyon egészséges volt, egészségesen táplálkozott, a testsúlya és a cukra is rendben volt. Száz százalékig hitt azokban a gyógymódokban, amelyeket a Daystaron hirdettünk, és rengeteg embernek segítettek világszerte a Covid elleni küzdelemben. Természetesen ezek után is kitartunk az elveink mellett” – mondta Joni Lamb.

Forrás: Marcus Lamb / Facebook
Forrás: Marcus Lamb / Facebook

Tévéműsoraiban Marcus Lamb gyakran kikelt a vakcinák ellen. Azt vallotta, hogy egy veszélyes kísérlet alanyai vagyunk, és sokan az oltás következtében fellépő neurológiai rendellenességekben halnak meg.

Fia, Jonathan Lamb egy november 23-i tévéműsorban „az ellenség spirituális támadásáról” beszélt, amikor szóba hozta a betegséget.

Az Egyesült Államokban szinte hétről hétre halnak meg olyan emberek, akik aktivistaként, gyakran rádiós műsorvezetőként megkérdőjelezték a vírus létezését, a vakcina hatékonyságát, majd aztán a kórházban, lélegeztetőgépről levéve haltak meg, miután a szervezetük felmondta a szolgálatot.

A jelenség beleillik abba, amiről a Redditen egy külön aloldal is indult: a HermanCainAward fórumán olyan, gyakran átlagemberek közösségi oldalairól posztolnak képeket, akik büszkén osztják a konteókat a kitalált vírusról, arról, hogy maszkot csak a birkák hordanak, az oltás valójában méreg, és így tovább. Cikkünk a témában>>>

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!