Beismerte egy dunaszerdahelyi katolikus pap, hogy szexelt, vizsgálat indult ellene

2021. november 22. – 14:13

Másolás

Vágólapra másolva

„Többször is vad szex hangjaira kellett ébredniük éjszakánként egy dunaszerdahelyi társasház lakóinak, a zaj egy katolikus pap lakásából szűrődött ki” – írja a Paraméter.sk. A szlovák portál idézi az egyik szomszédot, aki amikor először hallotta a különös éjszakai hangokat, azt hitte, hogy a szomszéd bútorokat szerel össze. Később gyorsan kiderült, hogy nem szerelés, hanem egy olyan tevékenység folyik, aminek hangjait mással szinte lehetetlen összetéveszteni – írja a lap.

A családfő ezután felkereste a szomszédot, majd állítása szerint bár a pap először tagadta, hogy közösülés hangjai szűrödtek ki lakásából, végül aztán beismerte ezt, és elnézést kért. A hasonló „zajongások” azonban később is megismétlődtek, így az egyébként hívő szomszéd a nagyszombati Érseki Hivatalban tett panaszt – írja a szlovák lap.

Az érsekség elismerte, hogy foglalkoznak az üggyel, de hivatalos tájékoztatásuk szerint az esetet még vizsgálják.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom