Kondérban hajózott el az esküvőjére egy fiatal indiai pár, miután a környéküket elöntötte az árvíz

2021. október 19. – 15:36

Másolás

Vágólapra másolva

Egy hatalmas kondérral hajózott el egy indiai pár a saját esküvői szertartására, miután elöntötte a víz a lakhelyüket Kerala államban – írja a Sky News.

Alappuzha városában majdnem derékig érő víz állt az utcákon, de két fiatal indiai ennek ellenére nem mondta le az esküvőjét. Hogy az ünneplőruhájuk ne ázzon el, egy hatalmas fazékba ülve hajókáztak el a hindu templomig, ahol szűk körben összeházasodtak. A szertartás közben a víz már elérte az épület szélét is.

A Sky szerint Akash, a vőlegény és Aiswarya, a menyasszony is egészségügyi dolgozók.

A környéket érintő hétfői heves esőzések miatt bekövetkező áradásokban és földcsuszamlásokban már 28 ember vesztette életét. A megduzzadt folyók hidakat, kocsikat és házakat is elmostak. A hatóságok több mint 9 ezer embert helyeztek biztonságba 200 táborban.

A meteorológusok figyelmeztetése szerint szerdán ismét nagy esőzésekre és szélre lehet számítani több északi és keleti indiai régióban.

Az indiai Kerala államot 2018-ban már egyszer elöntötte az árvíz. A monszunban 400 ember veszítette életét, további 200 ezer embernek pedig el kellett hagynia az otthonát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!