Egy évig nem merte felvállalni égési sérüléseit a francia divattervező, mert félt a reakcióktól

2021. október 10. – 08:54

Egy évig nem merte felvállalni égési sérüléseit a francia divattervező, mert félt a reakcióktól
Olivier Rousteing bemutatja a 2022-es tavaszi-nyári kollekciót Párizsban – Fotó: Reuters/Stephane Mahe

Másolás

Vágólapra másolva

Tetőtől-talpig fehér kötésben, arcán súlyos égési sérülésekkel mutatta meg magát Olivier Rousteing francia divattervező, aki az egyik legnagyobb sztárnak számít a szakmájában, írja a BBC.

A Balmain divatház kreatív igazgatója az Instagramon jelentette be követőinek, hogy egy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, amikor otthonában felrobbant a kandalló. Másnap a párizsi Saint Louis-kórházban tért magához, és azóta is tart a gyógyulása.

Rousteing hozzátette, hogy önbizalomhiánya miatt nem merte eddig elmondani, mi történt, félt a tökéletességet mutatni igyekvő divatvilág reakciójától.

„Őszintén szólva, nem tudom, miért is szégyelltem magam ennyire”

– írta. Ha interjút adott az elmúlt egy évben, hosszú ujjú ruhákban jelent meg, és ékszerekkel fedte el a sebeit.

„Most, egy év elteltével úgy érzem, meggyógyultam, boldog és egészséges vagyok”, fogalmazott, és kifejezte háláját az egészségügyben dolgozóknak, akik a koronavírus-járvány okozta terhelés ellenére sokat törődtek vele.

Olivier Rousteing mindössze huszonöt évesen lett a Balmain kreatív igazgatója 2011-ben. Életéről dokumentumfilmet forgatott a Netflix Wonder Boy címmel. Rousteing-t rögtön születése után örökbe fogadta egy bordeaux-i házaspár. A szülei, nagyszülei is sajátjuként szerették, a család mindenben támogatta. De mint szinte az összes örökbefogadott ember, Rousteing is tudni szeretné, ki ő valójában és honnan jön. Akit érdekelnek a részletek, olvassa el a 444 júliusi kritikáját>>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!