Először került nyíltan meleg férfi a Playboy címlapjára

2021. október 6. – 10:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Bretman Rock honolului influenszert kérte fel a Playboy a lap legfrissebb számának címlapjához, ami nemcsak azért jelentős esemény, mert Rock férfi (korábban Hugh Hefner és egy Bad Bunny nevű zenész is szerepelt a Playboy címlapján), hanem inkább azért, mert ő egy vállaltan meleg férfi.

Rock a YouTube-videói révén vált ismertté, amiben sminktippeket adott és smink tutorialokat mutatott be, majd később saját valóságshow-t kapott az MTV-n. Bretman Rock egyébként mindössze 23 éves, és alig 17 volt, amikor ismertté vált, mostanra pedig 17 milliónál is több követője van az Instagramon, a YouTube-on pedig 8,8 millióan iratkoztak fel a csatornájára.

A képeken Rock a klasszikus Playboy-nyuszi-szettben, nyuszifüllel pózol. „Az, hogy a Playboy egy férfit kért fel a címlapjára, hatalmas lépés mind az LMBTQ-közösség, mind a színes bőrű emberek számára, és ez annyira szürreális. A totális »ez most tényleg igazából megtörténik?«️ jellegű dolog. És annyira szép vagyok” – idézett a Twitteren a Playboy Rocktól.

A magazint egyébként 1953-ban alapította Hugh Hefner társaival, egészen 2020-ig nyomtatásban is megjelent, ám akkor megszüntették a print változatot, és már csak online elérhető a lap.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!