Kiderült, hány gyereke van Boris Johnsonnak

2021. szeptember 21. – 22:36

Másolás

Vágólapra másolva

A brit miniszterelnök utódainak számáról jó ideje meg nem erősített információk keringtek, de Boris Johnson egy interjúban egyértelműsítette a helyzetet, jelenleg hat gyerek édesapja – írja a Sky News.

Johnson az Egyesült Államokban tett utazása alatt adott interjút az NBC újságírójának, aki az apaságról kérdezte. Amikor megkérdezték, hogy a legfiatalabb kisfiával együtt hat gyereke van-e, amire Johnson igennel felelt.

Eddig nem volt biztos, hogy Johnsonnak hány gyereke van, mivel a magánéletére vonatkozó kérdésekre nem szívesen válaszolt, 2019-es kampánya során kijelentette, hogy nem akar a gyerekeiről beszélni. Johnson előző házasságából négy gyermek született, de sajtóértesülések szerint 2009-ben házasságon kívül is született gyereke.

A brit miniszterelnök nemrég házasodott újra, májusban titokban elvette a nála 23 évvel fiatalabb Carrie Symonsot, akivel 2020 áprilisában született meg kisfiúk, Wilfred, akiről most már egyértelmű, hogy hatodik a sorban.

„Nagyon sok munka, ennyit elmondok magának, de imádom, teljességgel imádom, és ha tudni akarja, sok pelenkát cserélek” – mondta Johnson, aki feleségével év végére várja a hetedik gyerekét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!