Strandolók teperték le a drogfutárt, aki 800 kiló marihuánával hajtott közéjük motorcsónakjával a homokba

2021. augusztus 18. – 08:47

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Előkerült egy videó arról a múlt szombati esetről, amikor egy kábítószer-kereskedőt a strandolók tepertek le, miután 800 kiló marihuánával közéjük hajtott motorcsónakjával a spanyolországi Sorvilan melletti Melicena partszakaszon, írja a Daily Mail.

A strandon arra lettek figyelmesek, hogy egy járőrhajó egy motorcsónakot üldöz szirénázva. A motorcsónak a part felé fordult, és nagy sebességgel hajtott az emberek közé a homokba. Két kábítószercsempész ugrott ki a csónakból, és menekülni kezdtek. Egyikük a sziklák felé vette útját jobbra, másikuk egy termetes hátizsákkal a kezében kezdett futni a homokban balra. A bátor napozók azonban kergetni kezdték, szinte pillanatok alatt a földre vitték, majd lefogták, míg a rendőrök meg nem érkeztek.

Miután a rendőrök letartóztatták az első gyanúsítottat, keresni kezdték a társát, akit aztán a strand közelében el is fogtak. A strandolók mindeközben az elhagyott csónak körül kezdtek téblábolni, hogy megnézzék, mi lehet benne, és több mint két tucat barna csomagot találtak. Mint később kiderült, a 25 pakkban összesen több mint 800 kilogramm marihuána volt.

A hatóságok megköszönték a strandolók segítségét, és vizsgálatot indítottak a drogcsempészet ügyében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!