Tudatmódosítókkal kábították el a gyerekeket és napokig bántalmazták őket a németországi pedofilok

2021. július 06. – 14:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Elítélték kedden Németországban az utóbbi évek egyik legnagyobb szabású pedofil bűncselekmény-sorozatának több elkövetőjét, az ügy fővádlottját a büntetés letöltése után sem engedhetik szabadon. A 28 éves informatikust 14 év szabadságvesztésre ítélte a münsteri bíróság. A bűnismétlés veszélye miatt a büntetés letöltése után határozatlan idejű szabadságvesztést jelentő, úgynevezett biztonsági őrizet vár rá.

A bíróság bizonyítottnak látta, hogy 29 esetben súlyos szexuális visszaéléseket követett el élettársa kisfia és más gyermekek ellen. A férfi és három társa tudatmódosító – úgynevezett K.O. – cseppekkel elkábított gyermekeket bántalmazott, több esetben napokon át folyamatosan. Tetteikről felvételeket készítettek, amiket a darkneten terjesztettek – írja az MTI.

A férfi bűntársait 10 év, 11 év hat hónap, illetve 12 év szabadságvesztésre ítélték. Ők is biztonsági őrizetbe kerülnek büntetésük letöltése után. Az eset az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi Münster úgynevezett városi kiskertes (Schrebergarten) övezetében történt. Az áldozatokat a 28 éves férfi édesanyjának kiskerti házában bántalmazták. A 46 éves nőt azért ítélték el öt évre, mert tudta, hogy mit művelnek házában, de nem tett semmit, hogy megakadályozza.

A informatikus férfi 2019 tavaszán bukott le. A rendőrség 30 órányi videóanyagot talált az üggyel kapcsolatban lefoglalt adathordozókon. A felvételeken feltűnő bűnelkövetők utáni nyomozás még nem ért véget, legutóbb júniusban fogtak el egy újabb gyanúsítottat.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.