Egy olasz újságíró egy eltűnt gyerekről indult tudósítani, aztán ő találta meg a kisfiút

2021. június 23. – 17:38

Másolás

Vágólapra másolva

Olaszországban egy újságíró találta meg azt az eltűnt kisfiút, akinek az esetéről tudósítást akart készíteni, írja a BBC.

A 21 hónapos Nicola Tanturlit hétfőn este látták utoljára a szülei, amikor a hálószobában lefektették. Másnap reggel nem volt az ágyában, szülei azonnal bejelentették az eltűnését.

Legalább ezer ember vett részt a gyermek keresésében. A Firenzéhez közeli Palazzuolo sul Senióban rendőrök, tűzoltók alpesi mentők fésülték át a környéket, a levegőben helikopter körözött.

Giuseppe Di Tommaso, a RAI közszolgálati műsorszolgáltató újságíró szerdán azt a feladatot kapta, hogy tudósítson az esetről. A fiú szüleihez indult, de még több kilométerre volt a háztól, amikor a hegyvidéki településen egy szurdokból furcsa hangokat hallott.

Az újságíró azonnal hívta a rendőrséget. Egy rendőr 25 méterre leereszkedett a szurdokba, hogy megnézze, honnan jönnek a zajok. A rendőr később azt mondta: arra számított, hogy egy állat fog elugrani a bokrok közül, de nagy meglepetésére a síró kisgyereket látta meg, aki az anyját hívta.

A gyereket kórházba szállították, a hírek szerint jó egészségnek örvend. A kisfiú feltehetően felébredt az éjszaka közepén, kiment a házból, és úgy kóborolt el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!