Két amerikai gyerek megszökött egy javítóintézetből, betört egy házba, és az ott talált fegyverekkel rálőtt a rendőrökre

2021. június 2. – 23:36

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 12 éves fiú és egy 14 éves lány megszökött egy amerikai javítóintézetből Floridában, betörtek egy házba, ahol több fegyvert is találtak (például egy AK-47-est és egy sörétes puskát), majd rálőttek a kiérkező rendőrökre – írja a CBSMiami.

A rendőrök jelentése szerint két órán át próbáltak tárgyalni a gyerekekkel, de nem tudták megoldani a helyzetet. Végül a lányt hason és karon lőtték, mire a fiú feladta magát. Az Independent szerint a lányt hamar kórházba szállították, az állapota már stabil.

A PoliceNetwork feltöltött egy közel 10 perces testkamera-felvételt az akcióról, de vigyázat, mert felkavaró lehet.

A megyei seriff, Mike Chitwood elismerően beszélt a rendőrök munkájáról, és élesen bírálta a fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgáltatási rendszert. A 14 éves lányt tolvajlásért és kutyalopásért tartóztatták le először, és egy rehabilitációs otthonba küldték. Azt április 10-én felgyújtotta, ezért került javítóintézetbe. A 12 éves fiú cukorbeteg, a rendőrök eredetileg azért kezdték el keresni, mert ha nem kapja meg időben a gyógyszerét, súlyos állapotba kerülhet.

A gyerekek egy baseballütővel több berendezési tárgyat, egy csapot és egy vécét is szétvertek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!