Teljesen kiégett egy Hummer, miután négy kanna benzint rakott a sofőr a csomagtartójába

2021. május 15. – 07:49

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kigyulladt és teljesen kiégett egy Hummer Floridában, miután a sofőr négy kanna benzint rakott a csomagtartóba. Az eset során egy ember sérült meg, de nem engedte, hogy kezeljék – írta a Yahoo.

Közel egy hétig nem üzemelt az Egyesült Államok legnagyobb üzemanyagvezeték-hálózata, a keleti parton felhasznált üzemanyag 45 százalékát biztosító Colonial Pipeline egy zsarolóvírusos kibertámadás miatt, ez pedig komolyan érintette az ottani benzinkutakat is.

Tizenegy államban küzdöttek hiánnyal, egyes helyeken a benzinkutak több mint fele kifogyott, az emberek pedig emiatt pánikszerű felvásárlásba kezdtek, melynek nyomán egy kormányhivatalnak kellett figyelmeztetnie mindenkit, hogy lehetőleg ne töltsenek meg üzemanyaggal műanyag zacskókat – írta a CNN.

A Colonial Pipeline újra tudta indítani a gyártást, és a társaság tájékoztatása szerint mindenhova megkezdték a kiszállítást.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!