Megölte a szüleit és két rendőrt, majd önmagával is végzett egy férfi Észak-Karolinában

2021. április 30. – 00:00

Másolás

Vágólapra másolva

Egy észak-karolinai férfi megölte az édesanyját és a mostohaapját, két rendőrt, majd önmagával is végzett Boone-ban – írja a Yahoo News. A rendőrök azért mentek ki a szülők házához, mert az egyikőjük főnöke megkérte a rendőrséget, hogy nézzenek rá a párra, mert az alkalmazottja nem ment be dolgozni és nem veszi fel a telefont.

Mikor a rendőrök benyitottak, egy fegyveres férfi rájuk lőtt. Logan Fox serifhelyettes ott helyben, Chris Ward őrmester pedig a kórházban halt bele a sérüléseibe. A rendőrök körbe vették a házat, de a fegyveres miatt sokáig nem tudtak mit tenni. Egy rendőr megpróbált segíteni a sérülteken, de a támadó rá is rálőtt, ám a lövedék lepattant a sisakjáról.

Végül a férfi öngyilkos lett. Paige Pauroso, a WBTV News újságírója szerint a rendőrség megerősítette, hogy a 32 éves Isaac Barnes volt a tettes, az áldozatok pedig a szülei, Michelle és George Ligon voltak.

Az Állami Nyomozóiroda megkezdte a vizsgálatot az ügyben.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában.

Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.