Megölte a szüleit és két rendőrt, majd önmagával is végzett egy férfi Észak-Karolinában

2021. április 30. – 00:00

Másolás

Vágólapra másolva

Egy észak-karolinai férfi megölte az édesanyját és a mostohaapját, két rendőrt, majd önmagával is végzett Boone-ban – írja a Yahoo News. A rendőrök azért mentek ki a szülők házához, mert az egyikőjük főnöke megkérte a rendőrséget, hogy nézzenek rá a párra, mert az alkalmazottja nem ment be dolgozni és nem veszi fel a telefont.

Mikor a rendőrök benyitottak, egy fegyveres férfi rájuk lőtt. Logan Fox serifhelyettes ott helyben, Chris Ward őrmester pedig a kórházban halt bele a sérüléseibe. A rendőrök körbe vették a házat, de a fegyveres miatt sokáig nem tudtak mit tenni. Egy rendőr megpróbált segíteni a sérülteken, de a támadó rá is rálőtt, ám a lövedék lepattant a sisakjáról.

Végül a férfi öngyilkos lett. Paige Pauroso, a WBTV News újságírója szerint a rendőrség megerősítette, hogy a 32 éves Isaac Barnes volt a tettes, az áldozatok pedig a szülei, Michelle és George Ligon voltak.

Az Állami Nyomozóiroda megkezdte a vizsgálatot az ügyben.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában.

Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!