Kaiser Ede Magyarországon mindent feladott, és külföldre költözött

2021. április 28. – 10:01

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Már februárban is beszélt róla a móri, nyolc halálos áldozatot követelő bankrablásért ártatlanul életfogytiglani börtönre ítélt, egyéb büntetései miatt végül 18 évet börtönben töltő, tavaly júniusban szabadult Kaiser Ede, hogy gondolkodik külföldre költözésben – ám akkor a Telexnek azt mondta, hogy egyelőre Magyarországon próbál boldogulni, még akkor is, ha az építőiparnak, amiben dolgozik, szintén keresztbe tesz a járvány. Most azonban kiderült, hogy már egy hónapja külföldön él.

„(…) de hogy hova költöztem, azt egyelőre nem szeretném elárulni. A lényeg, hogy a szülőhazámban mindent feladtam, pedig már kezdett az üzlet beindulni. Alapos okom volt rá, hogy így döntöttem”

– nyilatkozta a Borsnak Kaiser. Hogy pontosan mi volt ez az alapos ok, arról nem beszélt, hacsak nem az, hogy Kaiser szerint mindenki megérdemel egy második esélyt, amivel ő szeretne is élni. Az üzlet alatt Kaiser az építőiparra gondolhatott, amiről a Telexnek azt mondta, meglepte, hogy a szektorban mennyivel kevesebbet ér az adott szó, mint ahogy ő azt megszokta.

A móri bankrablásért ártatlanul elítélt férfi stabil kapcsolatban él, lelkész szerelmét már el is jegyezte, és idővel szeretné is feleségül venni. „Az eltelt hónapok alatt sok mindent megéltünk. Sajnos voltak bonyodalmak, de igyekszünk megmenteni a kapcsolatunkat. Tisztelem annyira, hogy a múltamból adódó hírverésbe már ne vonjam be” – mondta a Borsnak.

A Kaiser Edével készített interjúnkat itt olvashatja. Beszélt benne arról is, hogy Weiszdorn Róbert a börtönben bocsánatot kért tőle.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!