Pentagon: Valódi a piramis alakú, azonosítatlan repülő tárgyról készült felvétel

2021. április 17. – 13:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Valóban a haditengerészettől származik és igazi az a korábban kiszivárgott felvétel, amely egy furcsa, piramis formájú, azonosítatlan repülő tárgyról készült 2019-ben – írja a CNN az amerikai Védelmi Minisztérium közlése nyomán.

Azt is elismerték, hogy valódiak azok a szintén kiszivárgott fotók, amelyek három repülő valamiről készültek (az egyik gömb alakú, a másik makkhoz hasonló formájú volt, a harmadik pedig leginkább egy kis fémes felderítő léghajóra emlékeztetett).

Sue Gough, a Pentagon szóvivője elmondta, hogy a felvételeket jelenleg is vizsgálja a múlt nyáron alapított Azonosítatlan Légi Jelenségek Munkacsoport (UAP). A piramis alakú repülő tárgyról készült 2019-es felvétel tavaly kezdett el keringeni a neten, és hozzájárult az ufókról szóló diskurzus ismételt felélénküléséhez. A Pentagon tavaly nyilvánosságra hozott három másik olyan felvételt is, amelyeken azonosítatlan légi jelenségek láthatók, és a haditengerészet igazolta az eredetiségüket. Azt is közölték, hogy az elmúlt években számos engedély nélküli behatolás történt azonosítatlan repülő tárgyak részéről amerikai katonai területekre.

Az amerikai titkosszolgálatok tavaly feloldották több azonosítatlan légi jelenségről szóló akta titkosítását, és a kongresszus rendelkezésére bocsátották őket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!