Lady Gaga meglőtt kutyasétáltatója jobban van, kijöhetett a kórházból, a támadóját még keresik

2021. március 30. – 09:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hazamehetett a kórházból, és otthon lábadozhat tovább Lady Gaga kutyasétáltatója, Ryan Fischer, akinek egy részt el kellett távolítani a tüdejéből, miután egy ismeretlen támadó meglőtte, írja a BBC.

Fischer azt írta, hogy bámulatos gyorsasággal gyógyul, pedig a légzése összeomlott, és azonnal életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani. A férfit, aki egy félautomata fegyverből adott le egy lövést, még keresik a rendőrök, gyanúsított továbbra sincs.

Fischer az Instagramon részletesen írt a fájdalmairól, és arról, hogy milyen nehéz együtt élnie azzal a tudattal, hogy a teljes felépüléséhez vezető út kanyargós, „akármilyen abszurd is a helyzet, az élet szép, és csodákat kínál”.

Lady Gaga kutyáit, Kojit és Gustavot február 24-én rabolták el Hollywoodban. A harmadik kutya (Miss Asia) el tudott menekülni, és később megtalálták. Gaga, aki egy forgatás miatt Rómában volt a támadás idején, ötszázezer dolláros (több mint 150 millió forintos) jutalmat ajánlott fel annak, aki visszajuttatja a kedvenceit.

Forrás: Instagram / Lady Gaga
Forrás: Instagram / Lady Gaga

Koji és Gustav végül épségben megkerült, egy nő vitte be a bulldogokat az egyik Los Angeles-i rendőrőrsre, neki nem volt köze a rabláshoz. Egyelőre nem derült ki, hogy végül kifizették-e neki a kisebb vagyonnak számító nyomravezetői díjat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!