Hárman meghaltak, miután egy kisrepülő egy autóra zuhant Floridában

2021. március 16. – 14:30

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hárman meghaltak, egy nő pedig súlyosan megsérült, miután helyi idő szerint hétfőn délután háromkor egy kisrepülő lezuhant a Miamitól északra található Pembroke Pinesban, és egy éppen arra haladó autóba csapódott, írja a WSVN helyi tévécsatorna honlapja.

A baleset lakott területen, a North Perry repülőtér közvetlen szomszédságában történt. A légügyi hatóságok szerint a gép felszállás után rögtön visszafordult, a leszállópályát azonban már nem sikerült elérnie, a repülőtér kerítésétől néhány méterre csapódott be és borult lángba. A becsapódást az egyik közeli ház bejárati kamerája rögzítette.

Figyelem, a következő videó felkavaró lehet!

A helyi tűzoltóság szerint a Beechcraft Bonanza típusú repülőgépen utazó két személy azonnal életét vesztette. Az autót vezető nőt és a vele utazó kisfiút súlyos sérülésekkel szállították kórházba, a fiú azonban hétfőn este belehalt sérüléseibe.

Egy helyi lakos bombarobbanáshoz hasonlította a becsapódást, míg egy másik arról beszélt, hogy az utóbbi időben rendszeressé váltak a lezuhanó repülők a környéken, ami miatt mindig idegesek, ha el kell hagyniuk az otthonukat. Csak az elmúlt 10 hónapban 5 repülő zuhant le a reptér környékén. A becsapódások közül négy halálos áldozattal is járt.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!