Újabb férfi vádolja szexuális zaklatással Alexander Wangot

2021. február 24. – 12:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Már tíznél is több férfi állítja a 37 éves, tajvani szülők gyerekeként született neves divattervezőről, Alexander Wangról, hogy zaklatta őket. Most a 21 éves Keaton Bullen számolt be hasonlókról. A BBC cikke szerint a fiatal férfi a New York-i Parsons School of Design tervezőiskola tanulója, és a vádak szerint Wang még 2019-ben zaklatta egy klubban.

Bullen beszámolója szerint az egyik barátjával mentek el a Fishbowl klubba, ahol aztán beszélgetésbe elegyedtek Wanggal az iskolájáról, majd Wang az asztalához invitálta és vodkával kínálta őket, végül táncolni vitte az akkor 20 éves fiút.

„Aztán egy hirtelen mozdulattal lehúzta a nadrágom cipzárját” – idézte fel a történteket Bullen. Wang ezután a nemi szervét is fogdosni kezdte a jelenlévők előtt.

„Aztán azt mondta: »haza akarlak vinni«️” – így Bullen, aki ettől nagyon kellemetlenül érezte magát, ezért igyekezett mielőbb kiszabadulni.

Az elmúlt években gyakran szexuális ragadozóként leírt divattervező tagad minden ellene felhozott vádat és gyanúsítást, egyik ügyvédje, Paul Tweed pedig azt mondta a BBC-nek, hogy kikérték és várják a biztonsági kamerák felvételeit arról az éjszakáról, de „ügyfele szerint ez maximálisan cáfolni fogja ezeket az állításokat”.

A fiatal férfi nem szeretné feljelenteni Wangot. Mint a lapnak mondta, csak azért nyilatkozott, hogy hitelt adjon azoknak a férfiaknak, akik korábban hasonlókat állítottak Wangról, és akiket emiatt hazugnak neveztek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!