Harry herceg és Meghan Markle hivatalosan már dolgozni sem fog a királynőnek

2021. február 19. – 14:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem sokkal azután, hogy kiderült, II. Erzsébet brit királynő az udvartól tudatosan távol maradó unokája, Harry herceg és felesége, Meghan Markle második gyermeküket várják, a pár arról tájékoztatta a Buckingham-palotát, hogy a jövőben nem kívánnak semmiféle hivatalos munkafeladatot ellátni a brit királyi család számára. Harry herceg mások mellett a tiszteletbeli katonai rangját is visszaadja. A Buckingham-palota a hivatalos tájékoztatás szerint „szomorúan vette tudomásul a döntést”, de Harry herceg és Meghan Markle a jövőben is a „a család tagjai maradnak, akiket nagyon szeretnek” – idézte a Sky News a közleményt.

A házaspár is adott ki közleményt a sajtósukon keresztül. Ebben azt írják, hogy elkötelezettek aziránt, hogy szolgálataikat felajánlják az Egyesült Királyságnak és a világnak, és a jövőben is támogatni kívánják azokat a szervezeteket, amiket korábban is képviseltek. „Mindannyian segíthetünk (szolgálhatunk) az életünk során. A szolgálat ugyanis univerzális” – áll a közleményben.

A pár egyébként Archewell néven médiacéget alapított, amely filmes és televíziós produkciókkal is foglalkozik, magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot. A cég első nagy dobása az a podcastsorozat, amelynek első részét már karácsonykor hallani lehetett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!