A macskás filteres ügyvéd után most fejjel lefelé jelentkezett be egy online konferenciára egy amerikai képviselő

2021. február 12. – 09:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Alig telt el néhány nap azóta, hogy körbefutott az egész világon a Zoomon zajló bírósági tárgyalásra macskás filterrel bejelentkező texasi ügyvéd, most Tom Emmer republikánus képviselő jelentkezett be egy online konferenciára – fejjel lefelé.

A Guardian cikke szerint Emmer egy képviselőházi ülésre jelentkezett be így, és épp a létbiztonságról, illetve a munkahelyek biztonságáról beszélt, amikor Maxine Waters elnök közbeszólt, és megkérdezte, minden rendben van-e Emmerrel. A közbevetést kuncogás követte a résztvevők részéről, majd egyikük végre megjegyezte, mi is a gond: „Fejjel lefelé vagy, Tom.” A képviselő erre előbb annyit mondott, hogy fogalma sincs, hogyan hozza ezt helyre.

Egy másik résztvevő a macskás filteres bejelentkezéssel vont párhuzamot, egy sokadik pedig azt kérdezte Emmertől, hogy metaforának szánta-e a képet, hiszen a világ is a feje tetejére állt a járvány alatt. Végül sikerült a képviselőnek megfordítania a képet. Emmer később azzal osztotta meg a Twitteren a történteket, hogy ő márpedig nem macska.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!