Törölték a legviccesebb amerikai főzős tévévetélkedő teljes utolsó évadát, mert a nyertesről kiderült, hogy gyerekgyilkos

2021. január 24. – 11:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Worst Cooks in America a legviccesebb és legeredetibb főzős tévéshow-k egyike: az emeli ki a hasonló vetélkedők tengeréből, hogy olyan emberek főznek benne, akik nem tudnak főzni. De annyira nem, hogy a mirelit pizza felolvasztását is képesek elrontani, és az egyetlen konyhai eszköz, amit képesek bekapcsolni, az a mikrohullámú sütő. A műsorban sztárséfek veszik kezelésbe a konyhai antitálentumokat, és az évad végére persze annyira gatyába rázzák őket, hogy egy menő étteremben is felszolgálható menüt tudnak összeütni. (Az persze más kérdés, hogy mennyire megjátszott az elején a bénáskodás, de ettől még szórakoztató nézni az egészet.)

A műsornak épp a 21. évada indult el a Food Network amerikai kábelcsatornán, amikor váratlanul a teljes 20. szezont letörölték mindenhonnan, a tévé archívumától kezdve a Youtube-on át a streaming szolgáltatásokig. A lépés hátterében az áll, hogy a tavalyi évad győztesét, Ariel Robinsont gyerekgyilkossággal vádolták meg. A nő örökbe fogadott, 3 éves lányát január 14-én találták holtan a család otthonában. A halál oka számos, tompa tárggyal mért nagy erejű ütés volt a halottkém vizsgálata szerint. Robinsont és a férjét letartóztatták, gyermekbántalmazással és gyilkossággal vádolják őket.

A 29 éves Robinson tanár és standup-humorista volt, mielőtt megnyerte volna a tévés vetélkedőt, és azzal a 25 000 dolláros (kb 7 millió forint) fődíjat. Ezután felmondott az állásában, és örökbe fogadott három gyereket. Hogy mi vezetett innen az egyik gyerek haláláig, egyelőre nem tiszta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!