Egy autótolvaj visszahajtott az áldozatához, hogy leszidja, amiért a gyereket az autóban hagyta

2021. január 18. – 11:00

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy oregoni autótolvaj meglátott egy nyitott, járó motorú autót egy bolt parkolójában, így beszállt és elhajtott. Szerencsére viszonylag hamar észrevette, hogy egy négyéves gyerek ül mögötte a hátsó ülésen, így gyorsan visszafordult.

Mikor visszaért a parkolóba, leszidta az autó tulajdonosát (a gyerek anyját), és megfenyegette, hogy feljelenti veszélyeztetésért. Az Oregon Live szerint ráparancsolt a nőre, hogy vegye ki a gyereket az autóból, majd elhajtott a nő Hondájával.

A nő szombat reggel húsért és tejért szaladt be a boltba, egy percig sem volt öt méternél messzebb a nyitott, járó motorú autótól, amiben a gyerekét hagyta. Egy eladó szerint a nő csak pár percet töltött a boltban, mikor észrevette, hogy az autója épp kitolat a parkolóból.

„Nem követett el bűntényt. Végig látó- és hallótávolságban volt a gyermekétől, de járt az autó motorja. Ilyenkor is mindenképpen érdemes magunkkal vinni a kulcsot. Az eset remek emlékeztető arra, hogy jobban figyeljünk olyankor, amikor velünk vannak a gyerekeink”

– mondta Matt Henderson, a beavertoni rendőrség szóvivője.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!