Virtuális sztárműsorral készül Biden csapata a beiktatás éjszakájára

2021. január 13. – 17:02

Másolás

Vágólapra másolva

Idén a koronavírus miatt a január 20-i beiktatást követő személyes ünneplés helyett Biden csapata virtuális műsort tervez, amely azokat az „amerikai hősöket” ünnepli, akik a világjárvány idején a fronton szolgáltak, írja a Politico.

A műsort az ABC, a CBS és az NBC, illetve a CNN és az MSNBC is sugározza majd, a Fox és a Fox News azonban nem

A 90 perces eseményt Tom Hanks vezeti majd. A műsor helyi idő szerint fél 9-kor kezdődik, benne olyan fellépőkkel, mint Demi Lovato, Justin Timberlake, Ant Clemons és Bon Jovi. A program az „Amerika ünneplése” nevet kapta, ezzel „hívják fel a figyelmet az amerikai hősökre”.

A televíziós különkiadás mellett idén elmaradnak az élőkoncertek (amik Trump és Obama beiktatásánál voltak), illetve nem lesznek személyes ünneplések sem adományozókkal és politikusokkal. A tévéműsor koncertjei is az ország több pontjából előre felvett, valamint az élőben előadott fellépések keverékéből áll majd össze.

Biden beiktatása a hétvégén virtuális eseményekkel indul, hétfőn pedig az alakuló bizottság országos istentiszteleti napot tart, melyben a koronavírusban elhunytakra emlékeznek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!