Egy rendőr büntetés helyett inkább kifizette két rászoruló nőnek, amit el akartak lopni

2021. január 2. – 22:18

Másolás

Vágólapra másolva

Egy massachusettsi rendőr a saját pénzéből vette meg egy rászoruló család karácsonyi vacsoráját, ahelyett, hogy két nőt megbüntetett volna bolti lopásért.

Matt Lima rendőrt december 20-án hívták egy élelmiszerboltba, miután rajtakaptak két nőt, hogy az önkiszolgáló pénztárnál nem húztak le minden árut, amit a táskájukba raktak.

A nőkkel két kisgyerek is volt, és a kiérkező rendőrnek elmagyarázták, hogy szorult helyzetben vannak és a gyerekeknek vásároltak volna karácsonyra vacsorát. Miután a rendőr ellenőrizte a blokkot és meggyőződött róla, hogy tényleg ételt akartak vásárolni, vásárolt nekik egy 250 dolláros ajándékkártyát, amivel egy másik élelmiszerboltban meg tudták venni, amire szükségük volt.

Lima azt mondta, nehéz helyzet volt, főleg, mert neki is hasonló korú gyerekei vannak, mint akikkel a nők voltak, és látszott, hogy tényleg rászorulnak a segítségre. Azt mondta, nagyon hálásak voltak neki és nem gondolták, hogy ilyen végkimenetele is lehet a helyzetüknek. Büntetés helyett csak figyelmeztetést kaptak a rendőrtől.

(CNN)

(Borítókép: Jeffrey Greenberg/Education Images/Universal Images Group/Getty Images)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!