Szexuális zaklatással vádolják az egyik leghíresebb divattervezőt, Alexander Wangot

2020. december 30. – 12:18

Szexuális zaklatással vádolják az egyik leghíresebb divattervezőt, Alexander Wangot
Fotó: Steven Ferdman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Másolás

Vágólapra másolva

A hét elején több Instagram-poszt jelent meg, amely összegyűjtötte olyan emberek, férfi modellek beszámolóit, akik a tervezőt szexuális zaklatással vádolják. Egy része név nélkül jelent meg, de ketten a nevüket is vállalták, velük beszélt is az Insider.

Egyikük azt mesélte el, hogy egy 2017-es buliban csak azt vette észre, hogy elsétált mellette valaki, aki megfogja a nemi szervét. Az egész olyan gyorsan zajlott, hogy csak megjegyezte a mellette álló barátainak, hogy mi történt, mire mondták neki, hogy az Alexander Wang volt.

A másik férfi egy TikTok videóban válaszolt egy kérdésre, hogy mi volt a legfurcsább élménye hírességgel. Elmesélte, hogy egy szintén 2017-es buliban New Yorkban, ahol annyira sokan voltak, szinte mozdulni sem lehetett, azt vette észre, hogy valaki fogdossa a lábát és az ágyékát. Azt mondta, azonnal lefagyott, balra nézett, és látta, hogy egy híres divattervező az.

Ezután egy kommentben rákérdeztek, hogy Alexander Wang volt-e, és egy újabb videóban elismerte, hogy igen, ő volt. Hozzátette, hogy rajta kívül többen is átélték a divattervezővel ugyanezt, és szexuális ragadozóak nevezte.

Wang és jogi képviselői nem válaszoltak a lap kérdéseire, nem hajlandóak kommentálni egyelőre a vádakat.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!