2020 tragikus hőse a nő, aki egy angliai Aldiban egyesével tört össze több száz üveg piát, de senki nem tett semmit, csak videózta

2020. november 27. – 20:15

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Angliában, Stevenage városának egyik Aldi szupermarketjében történt a nap legértelmetlenebb bűnesete. Egy nő, szürke kapucnis pulóverben bement a boltba, és elkezdte leszedni a polcokról az alkoholos üvegeket, majd egyesével földhöz csapkodni őket. Egészen szürreális módon senki sem avatkozott közbe, nagyjából 500 üvegig, a többi vevő azonban szorgalmasan videózta a pusztítást. Egy idő után már bokáig állt a polcsorok között a törött üveg és a kifolyt ital.

A nő egészen belejött a törés-zúzásba, ám egy óvatlan pillanatban megcsúszott, elesett, és az üvegszilánkok megvágták a karját. A szemtanúk szerint ez sem tántorította el, és megkettőzött erővel folytatta az üvegek összetörését. Hogy az üzlet biztonsági őrei hol voltak, rejtély, végül a kiérkező rendőrök vitték kórházba az erősen vérző nőt.

>>>Legfrissebb híreinket itt olvashatja>>>

Az Aldi illetékesei szerint nagyjából 100 ezer font (kb. 40 millió forint) kárt okozott, beleértve az elpusztított piakészletet, a bolt átmeneti bezárása miatti forgalomkiesést, és azt, hogy újra kellett csempézni néhány helyen a padlót.

(Fox News)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!