A rendőrség szerint megkóstolhatta áldozatát egy gyilkos Berlinben

2020. november 20. – 12:02

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kannibalizmusra utaló jeleket tárt fel a nyomozás egy feltételezett gyilkosság ügyében Berlinben – írja az MTI a Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB) német regionális közszolgálati médiatársaság pénteki jelentése alapján.

A beszámoló szerint a kannibalizmus gyanúját az áldozat maradványaiként azonosított csontok vizsgálatának eredményeire alapozzák.

A csontokra kutyasétáltatás közben bukkantak rá helyiek egy erdőben a kelet-berlini Pankow kerület Buch nevű negyedében november 8-án. A feltételezett elkövetőt szerdán fogták el ugyancsak pankowi lakásában. Az előzetes letartóztatásba helyezett

41 éves férfi szexuális indíttatásból gyilkolhatta meg áldozatát, egy 44 éves férfit

- mondta a nyomozást vezető ügyész az RBB-nek. Az áldozatot szeptember 5-én késő este látták utoljára, Pankow közelében. Lakótársai be is jelentették eltűnését. A feltételezett elkövető, egy tanár lakásához nyomkereső kutyák segítségével jutottak el. A férfi internetadatai azt mutatják, hogy érdeklődött a kannibalizmus iránt. Egy rendőrségi forrás a BZ-nek elmondta: kannibalizmusra utal a többi között az áldozat egyik teljesen lecsupaszított lábszárcsontja.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!