Holtan találták az ifjabb Bobby Brownt

2020. november 19. – 07:30

Holtan találták az ifjabb Bobby Brownt
Fotó: Instagram/b.brownjr

Másolás

Vágólapra másolva

Holtan találták kaliforniai otthonában a 28 éves Bobby Brown Juniort szerdán, tudatta az USA Today és más amerikai portálok. A halál okáról egyelőre semmit sem tudni, a hírekből csak annyi derül ki, hogy Brownhoz orvost is hívtak, a rendőrséget pedig a mentők értesítették kicsivel hajnal 2 előtt. A Los Angeles-i rendőrség megerősítette a halálhírt, vizsgálják a körülményeket.

Ifjabb Bobby Brown az énekes Bobby Brown hét gyereke közül volt az egyik, édesanyja az a Kim Ward, akit Brown Whitney Houstonnal csalt meg, amikor a nő várandós volt. A szintán zenészi babérokra pályázó ifjabb Bobby Brown 13 évesen szerepelt az apjáról szóló valóságshow-ban féltestvérével, Bobbi Kristina Brownnal együtt, akinek Whitney Houston volt az édesanyja.

Whitney Houston 2012. február 11-én halt meg, az énekesnő holttestét hotelszobája kádjában találták meg, a halál oka véletlen fulladás volt, szervezetében alkoholt és gyógyszereket is találtak. Az énekesnő és Bobby Brown közös lányát, Bobbi Kristina Brownt három évvel később, 2015 januárjában ájultan találták a kádban. A 22 éves fiatal nő hat hónapig volt kómában, júliusban halt meg a kórházban.

A Telex legfrissebb híreiért kattintson ide>>>

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!