120 évre ítélték az amerikai szexszekta vezetőjét

2020. október 27. – 23:42

Másolás

Vágólapra másolva

120 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság Keith Raniere-t, az NXIVM nevű amerikai szexszekta vezetőjét, írja a Variety. A férfi évekig visszaélt a hatalmával, és kihasználta ki azokat a nőket, akiket ő vagy más tagok találtak a szervezetnek.

A szektával akarta kielégíteni a szex és az irányítás iránti vágyait. A nőket rabszolgaként tartotta, és szexre használta, megbélyegezte őket a nevének kezdőbetűivel, szigorú diétát kellett tartaniuk, és a férfi fényképeket is készített a róluk, amiket trófeaként tartott az irodájában.

A bíróság az ítélet napján meghallgatott több áldozatot is. Egyikük azt mondta, a férfi úgy bánt vele, mint egy darab hússal, és egy szexrabszolgával, akinek átmosták az agyát. Egy másik nő azt mondta, a férfi azért büntette meg, mert tökmagot evett, és így megszegte a kiszabott napi négyszáz kalóriás diétát. Egy harmadik lány arról beszélt, hogy a férfi őt 15 évesen kezdte el rendszeresen erőszakolni, őt és két lánytestvérét is teherbe ejtette, és mindhármukat abortuszra kényszerítette.

A férfi végig ártatlannak vallotta magát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!