A gatyájában nyúlkált Trump ügyvédje egy álriporter előtt az új Borat-filmben

2020. október 22. – 09:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kellemetlen kérdések várnak Rudy Giulianira, Donald Trump ügyvédjére és korábbi New York-i polgármesterre, aki az új Borat-filmben felmegy egy magát riporternek kiadó színésznő szobájába, ahol az ágyon fekve a nadrágjában matat – írja a Guardian.

Sacha Baron Cohen pénteken megjelenő filmjében Boratot azzal bízza meg a kazah kormány, hogy fizesse le Donald Trump egyik szövetségesét, hogy a két ország közelebb kerüljön egymáshoz. Mikor az eredeti ajándék eltűnik, Borat a saját, a filmben 15 éves lányát, Tutart ajánlja fel kenőpénzként. A lányt a valójában 24 éves Maria Bakalova játssza.

Bakalova konzervatív riporternek adja ki magát és interjút csinál Giuliani-val. Az ügyvéd az interjú közben flörtöl a nővel, whiskyt iszik és gyakran köhög, de nem tartja a járvány miatt szükséges távolságot. Az interjúban azt állítja, hogy Trump gyors lépései több millió amerikai életét mentették meg. Eddig 227 ezer amerikai halt bele a koronavírus szövődményeibe. Az interjú során beleegyezik, hogy majd megeszik egy denevért a riporterrel (ez nem történt meg), majd a nő felajánlja, hogy igyanak meg egy italt a szobájában (ami tele van rejtett kamerákkal).

Giuliani a nadrágjában matat a Borat: Subsequent Moviefilm-ben – Fotó: Amazon Studios
Giuliani a nadrágjában matat a Borat: Subsequent Moviefilm-ben – Fotó: Amazon Studios

A kikerült képek alapján míg Tutar tesz-vesz a szobában, addig Giuliani lefekszik az ágyra, kigombolja a nadrágját, és a nemi szerve körül matat.

„15 éves! (A lány) Túl öreg hozzád”

– töri meg az intim hangulatot a szobába berontó Borat.

Az esetről részletek nélkül már nyáron megjelentek információk, mert az ügyvéd feljelentést tett a rendőrségen.

„Berohan ez a fickó – azt mondanám, hogy – ilyen rózsaszín transznemű-cuccba öltözve. Egy csipkés rózsaszín bikini volt egy átlátszó hálós top alatt. Teljesen abszurdul nézett ki. Szakállas volt, kilátszottak a lábszárai, és nem nevezném őrjítően vonzónak”

– nyilatkozta Giuliani a New York Postnak.

„Üvöltve és kiabálva beront ez a fickó, azt hittem, hogy valami átverés vagy kirabolnak, így kihívtam a rendőröket. Erre elszaladt.”

A rendőrség szerint nem történt bűntény.

Giuliani később rájött, hogy valószínűleg Sacha Baron Cohen lehetett.

„Elgondolkoztam azokon az embereken, akiket korábban átvert, és rögtön jobban éreztem magam, mert engem nem tudott rászedni.”

Bár mindez kellemetlen Giuliani számára, nem szegett törvényt. A 76 éves ügyvéd tavaly elvált, és a filmben úgy tűnik, hogy a riporter valóban flörtöl vele – bár eközben Bakalova egy 15 éves lányt játszik, aki úgy tesz, mintha újságíró lenne. Giuliani állítása szerint nem kezdett el önkielégíteni, valójában csak lecsúszott a mikrofonja, és az ingét próbálta meg betűrni. Egy interjúban azt mondta, hogy minden legális volt, sőt, a nő még a gondjait is megosztotta vele, és együtt imádkoztak.

Míg az incidens nem tűnik illegálisnak, a MeeToo mozgalom kezdete óta az USA-ban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a szexet megelőző szóbeli beleegyezésre.

Giuliani a Twitteren a filmet teljes koholmánynak nevezte.

>>> A Telex legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!