Megújult a cikkoldalunk, mutatjuk egy megújult cikken!

2021. január 8. – 14:52

frissítve

Megújult a cikkoldalunk, mutatjuk egy megújult cikken!
Kép: Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Ahogy az indulásunkkor írtuk, a Telexet erősen bétaverzióban, csonka funkciókkal indítottuk el, gyakorlatilag az első olyan állapotban, ami alkalmas volt már arra, hogy kiszolgáljuk az olvasóinkat, akik szerencsére egyre nagyobb számban érkeznek az oldalunkra.

A rendszeres olvasóink észre is vehetik, hogy hétről hétre változik valami apróság vagy funkciókban, vagy az oldal működésében, most viszont egy, a szokásosnál kicsit látványosabb változást szeretnénk bejelenteni.

Mégpedig azt, hogy szinte teljesen megváltozott a cikkoldalunk!

Itt oldalt (mobilon a cikk végén) lettek például a korábbinál részletesebb, jobban kidolgozott ajánlódobozaink, hogy segítsük a tájékozódást az oldalon. Eddig csak egy listában mutattuk a legfrissebb anyagainkat, most már külön szedve mutatjuk a cikkek körül a

  • legfontosabb,
  • legfrissebb,
  • vagy éppen kedvenc

cikkeinket.

Újdonság még, hogy könnyebbé tettük a cikkeink megosztását a különféle közösségi oldalakon, illetve sok olvasónk jelezte, hogy szeretne könnyen elérhető gombot a cikkek linkjének kimásolására. Hallgattunk olvasóink szavára, úgyhogy most már van külön ilyen gomb is, a szerző neve mellett lehet megtalálni.

Ezek a leglátványosabb változások, de szemfülesek kiszúrhatnak még több apróságot a címkék elrendezésétől kezdve a szerzők megjelenésén át egészen addig, hogy az igazán nagy anyagaink igazán nagy borítóképeket kapnak. A mostani állapot sem végleges, a közeljövőben apróbb változások és újabb funkciók érkeznek majd a cikkoldalainkra, ahogy a Telex egésze is folyamatosan frissül, épül-szépül, már csak ezért is megéri rendszeresen visszatérni, de szerencsére a tartalom is elég jó!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!